Vranovskí policajti objasnili sériu vykradnutých domov. Dvaja chlapci rybárčili bez povolenia. Z pohostinstva ukradli nanuky a víno. V Stropkove vykradli stávkovú kanceláriu. Pri dopravnej nehode zomrel 4 ročný chlapec

17.08.2010 Prešov

Vranovskí policajti objasnili sériu vykradnutých domov: Vranovskí policajti objasnili v uplynulých dňoch štyri krádeže vlámaním do rodinných domov vo vranovskom okrese.
Všetky má na svedomí 29 ročný muž z obce Stankovce, okr Trebišov, ktorého už polícia obvinila z prečinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody.
K prvej krádeži došlo 24.7.2010 v čase okolo 00:10 h na Ul. Nová v obci Sečovská Polianka. Po vniknutí do domu ukradol obvinený z neho peniaze a osobné doklady. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 120. - €.
Druhá krádež sa odohrala 2.8.2010 v čase okolo 3:00 h na Ul. Družstevnej v obci Sačurov. Z domu okrem peňazí a osobných dokladov ukradol mobilne telefóny, fotoaparát a notebook. Celková škoda v tomto prípade bola vyčíslená na 1 284. - €.
Tretí a štvrtý dom vykradol obvinený 11.8.2010 v obci Dlhé Klčovo. V čase okolo 2:30 h sa vlámal do domu na Okružnej ulici a ukradol z neho bankomatovú kartu, prstene a retiazku zo žltého kovu, čím spôsobil škodu 462. - €. Následne v čase okolo 3:15 h sa vlámal do domu na Ul. Budovateľskej a z toho ukradol bankomatovú kartu, osobné doklady a peniaze. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 65. - €. Obvinený je muž je už vo väzbe.

Dvaja chlapci rybárčili bez povolenia:
Z prečinu pytliactva obvinili včera policajti zo Sniny 14 ročného chlapca, tiež zo Sniny.
Obvinený chlapec počas včerajšieho dopoludnia chytal spolu s maloletým kamarátom na sninskom potoku Cirocha ryby. Chlapci bez povolenia chytali ryby na jednu udicu, pričom ich pristihla policajná hliadka. Uloviť sa im podarilo jedného jalca o dĺžke 27 cm. Maloletý páchateľ nie je trestne zodpovedný.

Z pohostinstva ukradli nanuky a víno:
Bardejovskí policajti vyšetrujú krádež vlámaním do jedného z pohostinstiev v Bardejove.
Ku krádeži došlo počas noci z nedele na pondelok, pričom páchateľ sa dnu dostal po vypáčení dverí v zadnej časti. Zo samotného pohostinstva potom ukradol cca. 200 ks nanukov rôznych značiek a 12 ks fliaš vína. Poškodenému majiteľovi tak vznikla škoda 340. - €.

V Stropkove vykradli stávkovú kanceláriu:
Zatiaľ neznámy páchateľ vykradol z nedele na pondelok jednu zo stávkopvých kancelárií v Stropkove.
Zlodej si pravým kľúčom otvoril vchodové dvere do stávkovej kancelárie a rovnako pravým kľúčom otvoril ohňovzdornú skrinku. Odtiaľ potom ukradol finančnú hotovosť 4 960. - € a počítač. Celková škoda bola vyčíslená na 5 460. - €. Prípad vyšetrujú stropkovskí policajti, ktorí začali trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.

Pri dopravnej nehode zomrel 4 ročný chlapec:
Včera 16.8.2010 v čase okolo 16:15 h sa na ceste za Levočou v smere na Spišskú Novú Ves stala smrteľná dopravná nehoda.
Osobné auto Renault Laguna, ktoré viedol 45 ročný muž, išlo od Levoče na Spišskú Novú Ves. V časti zvanej Nový dvor, z doposiaľ nezistených príčin do vozovky z pravej strany, spoza vozidla idúceho od Nového dvora náhle vstúpil 4 ročný chlapec z Levoče, pričom došlo k zrážke prednej pravej časti auta Renault a chodca. Chlapec utrpel pri náraze zranenia, ktorým na mieste podľahol. Požitie alkoholu u vodiča auta bolo dychovou skúškou vylúčené. Hmotná škoda na aute je vyčíslená na 1.000. - €. Na mieste dopravnej nehody boli okrem polície a záchranárov prítomní a znalci z odboru cestnej dopravy a súdneho lekárstva. Nehodu vyšetrujú popradskí policajti, ktorí začali trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.
 

Vyberte región